Scroll To Top
 
 
 

 

 

       En dag med studiofotografering
      "Modell för en dag"

 

 

 

Ung som gammal, man som kvinna, modellvan eller inte -
Alla är välkomna

Vid "Modell för en dag" ingår 3 klädbyten, du får 30 färdiga bilder - 10 st färgbilder per klädomgång (och som en bonus 10 svartvita/sepia).

Se till att ta med med olika stilar och färger för att du ska få så stor variation på dina bilder som möjligt. Det viktigaste är att du känner dig snygg och bekväm i kläderna, då blir bilderna som bäst. Glöm inte att ta med olika accessoarer och skor.

Du kan välja på att själv göra makeup (eller med hjälp av en medföljande kompis) - eller så hyr vi in en utbildad Makeup-Artist. Makeup-artisten anpassar sminkningen utifrån dina färger, ansiktsdrag och kläder. Har du några speciella önskemål om hur du vill ha din makeup är du givetvis välkommen att framföra dessa.

När makeupen är lagd finns det tid för att göra i ordning håret, vi kan hjälpa dig med en enklare hairstyling. Vi har alla redskap och produkter du kan tänkas behöva: plattänger, locktänger, spray, mousse och borstar.

Räkna med att makeup och hairstyling tar ca 60 minuter och att hela fotosessionen inklusive muans arbete tar mellan 150-180 minuter.

Vi fotograferar dig med varierande bakgrunder, ljussättningar och möbler. Guidar dig genom hela fotosessionen och visar vilka poser som passar just dig bäst, så du behöver givetvis inte ha några tidigare erfarenheter framför kameran.

Modell för en dag - on location

Om du hellre vill genomföra valt program i utomhusmiljö så går det bra - i en park, vid havet, skogen eller i stadsmiljö. Vi diskuterar gärna dina önskemål.

 
 
 
 
 
 
« Tillbaka till Modellfotografering - Index