Scroll To Top
 
 
 

 

 

Kundinloggning

Privatpersoner - betalande

1. För att kunna hålla ett snabbt flöde i bildbehandlingen så kommer du som kund att få ett mejl med en länk till ett konto hos Dropbox »

2. Via länken kommer du direkt in till den bildbank, som är tekniskt godkända av oss. Dropbox kontot är kopplat till ditt namn och länken du fått, ingen annan kan logga in där.

3. Där tittar du igenom vilka bilder som du vill välja ut, antal enligt överenskommelse/kontrakt- dessa bilder är lågupplösta och ej redigerade/retuscherade. Radera de som du inte vill ha. Mejla oss när du är klar - så sätts redigferings och retusch-arbetet igång.

4. När du som kund betalat fakturan så skickas en CD med de utvalda bilderna till dig (alternativt laddas upp på Dropbox kontot - det är valfritt), retuscherade och högupplösta.

Företagskunder

Som företagskund har du möjlighet att välja ut bilderna via en inloggningskod - alternativt att ni får ett besök för en genomgång och diskussion angående önskemål inför retuscharbetet.

Färdiga bilder kan levereras på CD/DVD/USB-minne via företagspost eller så kan ni välja att hämta hem dom via en länk till ett konto hos Dropbox »