Till aktuell Bloggsida
BLOGG

   

Fotobloggen har som syfte att månadsvis publisera valda foton från aktuella sessioner - för att stimulera till besök på vår hemsida.

Bloggen uppdateras i början på varje månad med bilder fotograferade föregående månad, samt med länkar till hemsidan där hela sessionen finns.

TFP/Gratis-fotografering.

Under 2012 så genomför vi ett antal gratis fotograferingar (TFP) i reklamsyfte och för att öka på vår klippbok/hemsida (du får färdig retuscherade bilder på en CD) - om detta låter intressant, Välkommen att kontakta oss!

Vi söker olika typer av människor i alla åldrar.

Vi utför som TFP: Gravidfoton, Bröllopsfotografering,
barnfotografering (från nyfödda och uppåt), Par/familje/grupp-fotografering och porträttering av personer (speciellt fokus på åldersgruppen 65+).

Vi söker även "färgstarka" personer för modell- och temafotografering. Där söker vi ett antal personer som "sticker ut" och kan tillföra positiva resultat till vår portfolio - för längre eller kortare samarbete.

Intresserad ska gärna ha lite vana av att "stå på scen", vana från skolpjäs, dans eller från musikuppträdande (eller annat) - dvs. du ska inte vara rädd för att agera framför en kamera. Vi hjälper till med positionerna, så du behöver inte vara modellvan - men gärna en "linslus"

Naturligtvis så kan inte alla få TFP, men i mån av tid och inriktning så ser vi positivt på TFP.

Läs mer om TFP »

LJ-Photo finns på:

Modellbilder.se »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3hopp
 
   

«      »

 

Felicia & Eva från Varberg kom för uppdatering av portfolio (Eva agerade "mua"),

 

 

 

 

 

 

 

Dackarna - Vargarna (44-46)

 

 

 

Copyright©Jansson

 

 

Augusti 2012