Till aktuell Bloggsida
BLOGG

   

Fotobloggen har som syfte att månadsvis publisera valda foton från aktuella sessioner - för att stimulera till besök på vår hemsida.

Bloggen uppdateras i början på varje månad med bilder fotograferade föregående månad, samt med länkar till hemsidan där hela sessionen finns.

Vi söker Makeup Artister och Stylister för samarbete - i Götaland & Svealand

TFP/Gratis-fotografering.

Under 2012 så genomför vi ett antal gratis fotograferingar (TFP) i reklamsyfte och för att öka på vår klippbok/hemsida (du får färdig retuscherade bilder på en CD) - om detta låter intressant, Välkommen att kontakta oss!

Vi söker olika typer av människor i alla åldrar.

Vi utför som TFP: Gravidfoton, Bröllopsfotografering,
barnfotografering (från nyfödda och uppåt), Par/familje/grupp-fotografering och porträttering av personer (speciellt fokus på åldersgruppen 65+).

Vi söker även "färgstarka" personer för modell- och temafotografering. Där söker vi ett antal personer som "sticker ut" - för längre eller kortare samarbete. Intresserad ska gärna ha lite vana av att "stå på scen", vana från skolpjäs, dans eller från musikuppträdande (eller annat) - dvs. du ska inte vara rädd för att agera framför en kamera. Vi hjälper till med positionerna, så du behöver inte vara modellvan - men gärna en "linslus"

Naturligtvis så kan inte alla få TFP, men i mån av tid och inriktning så ser vi positivt på TFP.

Läs mer om TFP »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3hopp
 
 
 

«      »

 

Möhippa i Kalmar 08.00 på morgonen

 

 

 

 

 

Oskarshamns Offshore Race 2012

 

 

Copyright©Jansson

 

 

Juli 2012