Scroll To Top
 
 
 

 

 

Bröllopsbilder

Länk till Fullscreen »

Det har blivit populärt att bruden ger en morgongåva till sin make i form av ett personligt album. 

Morgongåva/boudoir bilder kommer från att bruden ville ge bort bilder på sig själva som en sk morgongåva till sin man på morgonen efter bröllopet. Alla blir vackra på bild, speciellt på morgongåva/boudoir bilder. 

Efterhand har bilderna även blivit populära hos kvinnor som vill göra det för sig själva eller som en kärleksgåva till sin partner. Det är vanligt att det hänger en stor canvas eller inramad boudoir-bild på henne i det gemensamma sovrummet. Just pga att man är stolt över sin partner och/eller sig själv.

 

 

Googla gärna på secret box fotografering (registrerat varumärke) och kontakta oss för förslag på genomförande.

 

 

 

 

Planerar du en möhippa eller svensexa? Passa på att boka en tid för att uppleva "Modell för en dag".
Ta gärna med rekvisita för att få så varierande Modell för en dag-bilder som möjligt!

En annorlunda twist är att låta oss vara med på en avgränsad del av Möhippan/Svensexan för att bland annat ta en gruppbild på sällskapet.
Välkomna!

 

 

 

 

 Klicka på fyrkanten
för svart bakgrund

 

 

 

För bästa upplösning använd visning i "Fullscreen".

 

Varje bröllopspar ska kunna gå hem med sin egna unika och individuella uppsättning av bilder - fotade och retuscherade på det sätt som bröllopsparet har bestämt och önskat innan själva fotandet. Det är viktigt och en del av bröllopsupplevelsen och minnet därav.

 

Vi erbjuder bröllopsfotografering i studiomiljö på valfri plats/ort - bröllopsbilder "on location" ute/inne och naturligtvis från förrättningsstället.

 

Om ni vill så kan vi dessutom göra en fotoserie som följer förberedelser, provningar, sminkning, hårstyling, svensexa/möhippa fram till bröllopet/ bröllopsfesten och avfärden.

 

Vi erbjuder oss också att vara co-fotograf (assisterande).
Det betyder att ni har dubbel trygghet att få kvalitativa bilder och vi törs lova att er utvalda fotograf inte misstycker - ett proffs är alltid glad över en backup.

 

.